Fashion

Deze juweeltjes maken jouw lente-outfit helemaal af!

Hoera! Daar is de lente, daar is de zon! De kans is groot dat je al lang een outfit hebt klaar liggen om dit prachtige seizoen in te zetten. De lente vraagt om kleur. Zowel pastelkleuren als felle kleuren zijn ideaal dit seizoen. Ook felle prints en luchtige laagjes maken jouw outfit helemaal lenteproof. Qua schoeisel kunnen de durvers onder ons al naar sandaaltjes grijpen, maar ook sneakers zijn ideaal nu. Je outfit afwerken doe je met de juiste juweeltjes. Hier lees je welke juwelen je perfect kunt matchen met je lentegarderobe.

Elegante halskettingen

Elke outfit ziet er beter uit wanneer ze afgewerkt wordt met een ketting, zo ook je lente-outfit. Er zijn verschillende soorten kettingen, waardoor je altijd een ketting zult vinden die bij jou en je outfit past. In de lente mag alles wat meer opvallen, dus kies gerust eens voor een ketting voor dames met een grote, opvallende hanger aan, of in een opvallende kleur. Pak je het liever wat subtieler aan? Vier dan de lente met een ketting voor dames in vlinder- of hartvorm.

Stijlvol de zonnige maanden door

Zowel in de lente als in de zomer zijn gouden en zilveren juweeltjes een echte must. Je kunt ze combineren met alles uit je garderobekast en staan extra mooi wanneer je huid een beetje gebruind is. Wanneer je graag wit draagt, kunnen rosé gouden juweeltjes ook een heel goed idee zijn. Om je outfit echt helemaal af te maken, kun je je ketting combineren met een bijpassende armband en bijpassende oorbellen.

Armbanden en oorbellen

Ook in je zoektocht naar een armband of een paar oorbellen vind je zeker een juweeltje dat bij je past. Het is leuk om matchende juweeltjes met elkaar te combineren, maar dat is zeker geen must. Durf in je zoektocht naar een armband of oorbellen ook zeker voor kleur te kiezen, vooral in de lente en in de zomer. Zowel oorknopjes als oorhangers met kleur fleuren je outfit helemaal op. Je kan voor “full colour” oorbellen gaan om een echt statement te maken, of voor fijnere gouden of zilveren juweeltjes die jouw outfit subtiel een niveau hoger tillen.

Cadeautje gezocht en gevonden

Elke vrouw is blij wanneer ze juwelen cadeau krijgt, maar het is niet altijd gemakkelijk om een juweel te kiezen dat in de smaak valt bij iemand anders. Met een elegant juweel kun je over het algemeen weinig fouten maken, maar speel je liever op safe, kies dan voor een cadeaubon van een juwelenwinkel. Op die manier kan je vrouw, vriendin of familielid zelf op zoek gaan naar een juweeltje dat haar hart sneller doet slaan. Bovendien zal ze altijd aan jou denken wanneer ze haar zelfgekozen juweel draagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *