Kleding

Een BH kopen? Lees onze handige tips en trucs!

Het is een uitdaging om een nieuwe BH kopen en veel vrouwen vinden het ook niet leuk om ernaar op zoek te gaan. Als vrouw moet je ook op een hoop dingen letten als je er één wilt kopen. Ze moeten er niet alleen leuk uitzien, maar ze moeten ook comfortabel zitten! Comfort is zelfs belangrijker dan het uiterlijk! Een comfortabel model zorgt er namelijk voor dat je goed de dag doorkomt en dat je geen last krijgt van bijvoorbeeld rugpijn. Maar hoe maak je dan de juist keuze? In onze blog geven we een aantal handige tips en trucs!

Ken je maten! Meten is weten!

De ene bh is de andere niet. Het lijkt heel makkelijk om het geschikte model te vinden als je jouw cupmaat weet, maar het is toch iets ingewikkelder. Het model van de BH kopen kan namelijk en net als bij andere kledingstukken iets anders zitten. De enige methode om te ontdekken of het model naar wens is en lekker zit is om ‘m te passen! Dan weet je zeker dat de lingerie goed en comfortabel zit. Als het model ook nog naar je smaak is, is dat natuurlijk een mooie bonus. Maar comfort komt altijd op de eerste plaats!

Hoe weet je zeker dat je na het passen de juiste maat hebt? Daar zijn trucjes voor. Je kunt het beste de bj op de meest losse stand passen. In het begin zit het model strak, maar de stof gaat met de tijd uitrekken en dan zit hij ook een stuk beter. Een andere methode die je kunt gebruiken is om twee vingers tussen de borstkas en de bh te stoppen. Als dat makkelijk gaat zit het model niet te strak, en je weet dat het model te groot is als je teveel ruimte overhoudt.

Let op de beugels tijdens een BH kopen

De beugels van een BH kopen zijn belangrijk en ze moeten ook op de juiste manier steun bieden. Want je moet er wel vanuit kunnen gaan dat je een model een hele dag kunt dragen. De uiteinden van de beugels die aan de binnenkant zitten horen dan ook ongeveer op het midde van de borstkas te zitten terwijl de uiteinden van de beugels de borst goed moeten omsluiten. Wanneer weet je of het model niet goed zit? Als je op de borst drukt en voelt dat er een deel van je borst onder een beugel zit.

Niet alleen de bh aantrekken tijdens het passen

Vrouwen vinden bij een BH kopen, het belangrijk dat een bh discreet is. Het heeft niet veel te maken met het draagcomfort, maar meer met hoe prettig je jezelf voelt. Je wilt dus niet dat het model zichtbaar is als je een shirt of een blouse aantrekt. Daarom moet je ook tijdens het passen van de bh ook een shirt of blouse aantrekken. Zodat je goed kunt zien of het model ook discreet is. Je ziet ook gelijk hoe het model staat als je kleding draagt. Twijfel je dan nog steeds of het wel de juiste keuze is? Vraag dan even om hulp als je in een winkel bent. Of aan je man of vriend of een vriendin als je thuis gaat passen. Die kunnen je dan in alle eerlijkheid vertellen of je wel de juiste keuze maakt.

Voor mooie lingerie, ben jij bij ons aan het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.